Título Autobiografia no autoritzada ;
Lugar de publicación Barcelona
Editorial Ara Llibres
Fecha de publicación 2011
Descripción física o extensión 1 recurso en línea
Participante

Ventosa, Núria

Albacar, Mar

Cunill, Aïda

ISBN 9788415224457
Nota

«Teníem l'experiència dels activistes i la voluntat de restar poder.Teníem els nostres ordinadors portatils i passaports.Teníem servidors en diferents països.Sabíem que seríem la plataforma més segura que mai no havia vist el món per a tots aquells que tinguessin ganes de denunciar situacions irregulars.Teníem el coratge per fer-ho.Teníem una filosofia.A jugar.»Julian Assange, Autobiografia no autoritzada.El desembre passat, enmig d'una tempesta d'acusacions relacionades amb la seva vida personal i amb les denúncies enfurismades dels polítics americans, Julian Assange va començar a escriure la història de la seva vida. El resultat és un llibre que descriu no només la feina de WikiLeaks, sinó l'evolució moral i política del seu fundador, des de la seva infantesa i els anys de l'adolescència a Austràlia, passant pels viatges a Europa, Àsia i Àfrica i pels seus problemes actuals amb la justícia.

Registro generado automáticamente a partir de metadatos facilitados por Libranda

Publicado también como texto impreso

Julian Assange és el director de WikiLeaks. L'any 2010 fou elegit «Personatge de l'any triat pels lectors» de la revista Time i va rebre el Premi per la Pau de Sydney. El febrer de 2011, la seva organització, WikiLeaks, va ser nominada per al Premi Nobel de la Pau després d'haver publicat més de tres de les filtracions més importants d'informació classificada de la història:els diaris de guerra de l'Afganistan, els diaris de guerra de l'Iraq i Cablegate.

Nota de publicación "Ara Llibres"
Otro soporte Autobiografía no autorizada
Tipo de recurso relacionado Acceso electrónico
Recurso relacionado http://repositorio.dl-e.es/epub.vm?id=0000009195.epub

Ejemplares disponibles

Signatura ACCESO EN LINEA
Localización En línea
Sede Sede de Recoletos

Tipo

Libro

Acceder a esta obra

Este recurso puede obtenerse en la propia Biblioteca Nacional de España, solicitando una copia, o por préstamo interbibliotecario (solo bibliotecas), utilizando las siguientes opciones: