Cost-benefit aspects of food irradiation processing proceedings of an International Symposium on Cost-Benefit Aspects of Food Irradiation Processing jointly organized by the International Atomic Energy Agency, the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the World Health Organization and held in Aix-en-Provence, 1-5 March 1993
Título | Cost-benefit aspects of food irradiation processing ;proceedings of an International Symposium on Cost-Benefit Aspects of Food Irradiation Processing jointly organized by the International Atomic Energy Agency, the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the World Health Organization and held in Aix-en-Provence, 1-5 March 1993 ; |
Lugar de publicación | Vienna |
Editorial | International Atomic Energy Agence |
Fecha de publicación | 1993 |
Descripción física o extensión | 505 p. |
Otras características físicas | il. |
Dimensiones | 24 cm |
Participante |
Organización Mundial de la Salud Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación |
Autor | International Symposium on Cost-Benefit Aspects of Food Irradiation Processing 1993. Aix-en-Provence) |
Tipo de material | [Texto impreso] : |
ISBN | 92-0-000393-1 |
Nota | Bibliografía. Índice |
Serie | Proceedings series |
Serie o colección | Proceedings series (Organismo Internacional de Energía Atómica) |
ISSN de la serie | 0074-1884 |
Ejemplares disponibles
Signatura | 9/163713 |
Localización | Salón General |
Sede | Sede de Recoletos |
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Tipo
Libro
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