Título A New Chart of the British Channel ; : Extending from Nort Foreland, to Scilly-Island &c. on the English Shore and from Dunkirk to Ushent on the French ;Collected from Accurate Surveys Where unto are added... by Capt. Edmd. Halley ;
Lugar de publicación London
Editorial Sold by Willm. Mount and Thos. Page on Tower Hill
Fecha de publicación [1794]
Descripción física o extensión 1 carta náutica
Otras características físicas grab., col.
Dimensiones 79,5 x 135 cm
Participante

Mount & Page (Londres)

Halley, Edmond (1656-1742)

Tipo de material [Material cartográfico]
Nota de contenido Inserta: 1. "A Survey of the River Thames from the Buoy of the Noure to London-Bridge".- Escala [ca. 1:111.000]. 6 English Miles [= 8,7 cm].- 12 x 64,5 cm. 2. "Falmouth Harbour / Laid down from a Survey".- Escala [ca 1:96.600]. 3 Miles [= 5 cm].- 11 x 13 cm. 3. "Plymout h Harbour / Laid down from a survey".- Escala [ca 1:64.400]. 3 Miles [= 7,5 cm].- 11 x 14 cm. 4. "A Draught of the Isle of Wight ...".- Escala [ca 1:201.000]. 10 Miles [= 8 cm].- 19,5 x 44 cm
Nota de publicación Fecha de publicación tomada por comparación con otros documentos similares
Escala Escala [ca 1:607.200]. 20 English and French Leagues [= 18,6 cm]
Nota Orientado con rosas con lis.- Indica la variación magnética.- Nudos de rumbos.- Márgenes graduados.- Sondas batimétricas, veriles y fondeaderos.- Indica la dirección de las corrientes.- Ciudades representadas por edificaciones según su importancia.
Tipo de recurso relacionado Biblioteca Digital Hispánica

Ejemplares disponibles

Signatura MR/4/I SERIE 39/10
Localización Sala Goya. Cartografía
Sede Sede de Recoletos

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Tipo

Material cartográfico

Digitalización

A New Chart of the British Channel  : Extending from Nort Foreland, to Scilly-Island &c. on the English Shore and from Dunkirk to Ushent on the French

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