Procesos biolóxicos de transformación dos alimentos : fermentacións, cultivos iniciadores, uso de enzimas
Título | Procesos biolóxicos de transformación dos alimentos : ;fermentacións, cultivos iniciadores, uso de enzimas ;Olga Díaz Rubio e Ángel Cobos García ; |
Lugar de publicación | [Santiago de Compostela] |
Editorial | Servizo de Publicacións da Universidade de Santiago de Compostela |
Fecha de publicación | D.L. 2011 |
Descripción física o extensión | 21 p. |
Dimensiones | 24 cm |
Depósito Legal | C 2091-2011 |
Forma del contenido | Texto (visual) |
Tipo de medio | sin mediación |
Participante | |
ISBN | 978-84-9887-733-5 |
Nota | Bibliografía: p. 21 |
Serie | Tecnoloxía do procesado de alimentos |
Número en la serie | unidade didáctica 8 |
Nota de alcance | Titulación, Grao en Nutrición humana e dietética |
Ejemplares disponibles
Signatura | DL/2073710 |
Localización | Ejemplar de conservación |
Sede | Sede de Alcalá |
Signatura | 12/829085 |
Localización | Salón General-Petición anticipada |
Sede | Sede de Alcalá |
Tipo
Libro
Acceder a esta obra
Este recurso puede obtenerse en la propia Biblioteca Nacional de España, solicitando una copia, o por préstamo interbibliotecario (solo bibliotecas), utilizando las siguientes opciones: