Nota: Doble sede: Vic y Manresa

Nota del catalogador: Continúa en 2013 por fusión a: Universitat de Vic. y En parte a: Fundación Universitaria del Bages

Entidad relacionada: Universitat de Vic

Otro nombre

Universitat de Vich-Universitat Central de Catalunya

Universidad de Vic-Universidad Central de Cataluña

U

U.V.I.C.-U.C.C.

UVIC-UCC

Nota Doble sede: Vic y Manresa
Nota del catalogador Continúa en 2013 por fusión a: Universitat de Vic. y En parte a: Fundación Universitaria del Bages
Entidad o grupo relacionado Universitat de Vic
Fuente consultada

Obra digit@l , [2011]-

WWW de la entidad, 30-6-2015

WWW Manresainfo.cat : diario digital del Bages, 30-6-2015

Información encontrada

(Noticia publicada el 7 de mayo 2015: Anna Veiga és investida Doctora Honoris Causa a Manresa... El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha aprofitat el seu parlament per explicar la significació d'aquesta recent realitat universitària. Una realitat que ha definit com "una universitat en xarxa per a una xarxa de ciutats que conformen la ciutat territorial que, sense l'àrea metropolitana, compta amb uns tres milions d'habitants". Segons el rector, aquesta ciutat territorial compta amb tres universitats fortes: la Rovira i Virgili a Tarragona-Reus, les de Girona i de Lleida. La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, amb seus a Manresa i Vic, s'ha incorporat a aquesta universitat en xarxa, donant servei a la resta del territori, en el qual hi viuen cap a un milió d'habitants. A més de destacar el fet territorial, el rector ha destacat altres aspectes definitoris de la UVic-UCC, com la presència de representants tant de la Universitat, com del Govern i i el teixit empresarial en els patronats de la institució, la seva voluntat de contribució a la vertebració territorial i la implicació en projectes vinculats a l'entorn)

(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)

(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; l'any 2013 la Universitat de Vic estableix un acord de federació amb la FUB de Manresa -Federació Universitària del Bages-. La universitat resultant passa a denominar-se Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)